söndag 8 april 2018

HON BLIR NOG ALDRIG FÅNGAD IGEN

Denna lilla donnan heter Elsa och imorn är det en vecka sedan hon rymde. Hon har bott på tomten under vedhögen tills för ett par dagar, då flyttade hon hemifrån. Hon bor borta vid kyrkan i deras skog bakom dom.... Har någon förslag på en fälla? Den andra kaninen fick vi in efter 2 dagar men denna är mycket räddare och det blir ju inte bättre ju längre hon är på vift.... Idag satt haren hos henne men den var jag ute och skrämde iväg, ska vi ha tillbaks henne så ska det vara bara hon haha.

2 kommentarer:

  1. Åh vilken fin kanin, dom är inte lätta och fånga alltså, snabba som blixten. Tror inte den går in i en bur när naturen bjuder på mat, den lär ju klara sig i naturen men ni vill ju så klart ha er kanin hemma hos er. Grattis till födelsedagshunden den är också så vacker.
    Ha en fin start på en ny vecka och vi hoppas på solsken. Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon är söt men inte direkt tam.... Hon är här runt och på kvällen kommer hon och äter pellets som jag har satt ut till henne så hon vet ju var hon hör hemma haha. Nä, vi får väl se om det kommer fler vita/grå kaniner i sommar här ute ;-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥