fredag 20 april 2018

EN HIMLA MASSA SOL MEN LITE SORG

Herreguuuud så härligt väder det har varit sen igår eftermiddag, det har ju nästan känts som att vi haft semester🌞 Igår var vi hos vänner i Lönsboda och huxflux blev det ju alldeles strålande väder så vi gick ut och fikade på en filt, barnen hoppade studsmatta och lekte i lekstugan. Så. Himla. Efterlängtat!
Idag åkte vi ut till min kusin och hans familj och hade det gott, vi njöt i solen medans de små sov och Tuva lekte. Helst ville hon ju att jag skulle vara med eftersom killarna inte var hemma men det är ju bara härligt.
Oliver upptäckte gräset haha. Han fick en gubbakeps med sig hem men solhatten satt bättre för öronen.
Alltså. Denna killen.... Sist jag var på Bvc frågade hon om jag ammade och det tänkte jag ju göra typ 1år men - nu är det ju inte jag som bestämmer utan det gör ju Oliver och vi är inte av samma åsikt.... Nu är han 6 månader sen i helgen och tydligen tycker han att han är stor och att mat är bättre... Han bojkottar mig om dagarna och jag duger bara om nätterna haha. Så i onsdags när jag hade varit på rallymötet somnade jag inte innan 02, dels drack jag kaffe 19.30 = jäkligt dumt + att jag var sprängfylld av mjölk så jag kunde ju inte sova som jag ville. Det bryr ju sig den lille krabaten inte ett smack om så han småsnuttar ju bara när han vill. Jag hade ont i 2 dygn men nu har det lagt sig, han ammade 4 inatt och sen nu när han somnade ikväll. That's life😔 Jag har ju varit så inställd att jag ska ha med mig honom på rallyt imorn och gjort upp planer med dom andra barnen hur dom skulle föra protokoll och fixa medans jag matade, jag gjorde en lång lista med saker som skulle med för det krävs ju en aning planering med en liten i skogen en heldag. Ikväll bestämde vi att han kan lika gärna stanna hemma imorn för det blir lättare för mig, men SOM det känns i mammahjärtat!! Mannen sa - njut istället. Jag säger hela tiden: blir det jobbigt, om han skulle vara gnällig, du behöver göra något - kör ut han! Jag tar han! Hahaha kommer aldrig hända säger mannen. Men usch vad detta känns sorgligt. Min lilla bebis vill inte vara bebis längre. Men kroppen är tydligen så fantastisk om jag förstått det hela rätt, att den sparar mat så det finns till honom på natten. Det enda positiva jag kan se just nu är att jag kanske kan åka till Kolmården med OK samvete då......
Titta vem som ska på sitt 1a barnkalas imorn, vilken lycka❤ Tuva ser verkligen fram emot det här och jag hade så gärna velat se hennes glädje i ögonen men jag kan ju inte vara på allt....

2 kommentarer:

  1. De där små rackarna de bestämmer när de inte vill amma mer vad det är vet man inte. Han tycker det räcker på natten så du kan va vaken, haha. Tror han slutar med det snart också vore ju väldigt skönt för dig så kan du börja sova igen.
    Ja men så kul om du kan följa med till djurparken det gillar säkret din dotter också.
    Underbart väder efter en hård vinter så tror man det knappt.
    Fin helg.MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt plötsligt så duger jag igen... ;-) Jaja, jag ammar så länge han vill. Han vill ju inte dricka välling tyvärr.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥