fredag 2 februari 2018

BABYSIM OCH MASSA SNÖ....

Vi åkte hemifrån kvart i 8 imorse och kom hem halv 5 i eftermiddag. Vi åkte till pappa och hans sambo efter frukost för idag fick vi ju stiga upp tidigt då vi skulle till babysim. Tuva skulle stanna kvar där när jag och Oliver badade.
Han sov 3h innan badet och var på bra humör men han fick inte dyka idag då han inte blundade och stängde förrens vattnet kom i pannan. Han gillar som tur är att bada i bassäng för han gillar inte baljan hemma.

När jag kom ur badhuset hade det börjat snöa (!!) igen. En mil bort var allt vitt.... Jag plockade upp Tuva och vi åkte ut till min kusin och hans familj. Barnen var ute och åkte pulka och hade kul, de följde med upp till min farbror med fru och där fick jag hämta Tuva när det var dags att åka hem. Meeen så mycket snö det hade kommit och vi kom knappt upp på vägen. Jag började tvivla på om jag verkligen hade vinterdäck haha. Efter mycket om och men så kom vi hem, det tog lite tid men vi kom hem hela.
Vi var hemma strax innan mannen kom innanför dörren och jag tog tag i träningen direkt. Idag gick det riktigt bra😊
Jag fick stanna och ta ett kort, det var så himla fint! Men jäkla regel nu då... Hur många ggr som helst imorse var jag på väg att ta upp telefonen och ringa ett par försäkringsbolag och reda ut en grej men så får man inte ringa längre. Väldigt bra men irriterande ibland haha.

Nu tar vi fredagskväll och det en rätt trött sådan😉

2 kommentarer:

  1. Åh vad vackert med snön och så snabbt det kom igen. Vi har pyttelite men så halt på gårdsplanen och trappan sån rälig ishalka, rädd för att falla sen mitt benbrott för ett antal år sen, inget man vill göra om igen med operation och lång rehabilitering. Han är ju så söt lille Oliver och han har verkligen växt snabbt. Skönt med badet för honom. Nä inte sitta med mobilen i örat och köra, men hur är det med hörsnäcka eller på högtalande är väl inget förbud eller? hänger inte med i svängarna på det hela, är nog en del böter om man bryter mot lagen. Ha en fin helg och Kram/MH Österlen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag kunde kört det på Bluetooth men då hade Tuva pratat massa samtidigt och det är inte smidigt när det va försäkringsbolag jag skulle ringa haha

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥