onsdag 14 februari 2018

ALLAHJÄRTANSDAG MED FÅGELKVITTER OCH DUNDERFÖRKYLNING

//INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR FÖR LINDEX//

Idag när jag vaknade hörde jag minsann fågelkvitter ute, det måste väl betyda att våren snart är här❤ Sen att det snöar var och varannan dag är en annan sak.... Jag vaknade även upp till en dunderförkylning! Den flög visserligen på mig igår men hade inte direkt avtagit till idag. Hu, hoppas bara jag slipper feber och bli sängliggandes helt. Ögonen rinner och huvudet dunkar, det räcker så! Jag är inne på 3e koppen kaffe fast det kanske hade varit bättre med te....

Igår var ju ett par från jobbet här och det var riktigt trevligt och de gillade kakan som jag gjorde från mammafitness och barnen älskade den med! Den kan jag göra fler gånger. Vi hade sojagrädde och varma hallon till.
På kvällen var vi på dopsamtal, Max var på träning och tjejerna va hos sin mormor. Vi måste bestämma vad vi ska bjuda på snart så vi kan beställa och sen vad vi ska ha till kaffet med....

Alla❤dag idag ju, jag köpte en ask med chokladhjärtan till familjen, likadana som jag fick av grannen som tack för hjälpen. Vilken tur för de andra då att jag inte kan äta choklad, desto mer till dom haha.
Min lilla gumma som alltid kommer till soffan så fort vi stiger upp. På senare år har hon blivit väldigt kelen och barnkär. Hon fyller 10år i höst❤



Pssst, idag har Lindex ett erbjudande där du får 50 kr rabatt när du handlar för minst 250 kr. Även på reavaror! Gäller när du handlar för minst 250 kr.
Kod: valentine18

2 kommentarer:

  1. Å nej förkylning som är så drygt, hade den i tre veckor vid julen, hostan som jag aldrig trodde skulle gå över. Nåt som är gott är ju smörgåstårta, det tror jag du fixar du som är duktig på matlagning. Jag brukar när jag gör de ha hönökaka, jättegott bröd och sen fyllning på det sen är det bara att dekorera, och vips har du jättgoa smörgåstårtor, enligt mig! När jag var ute kunde jag lägga både vantar och mössa, alltså det kändes som en vårdag så gla man blir. Krya dig och ha i alla fall en fin hjärtedag.
    Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi beställer ju oftast smörgåstårta vid kalas och dop och det blir så även denna gång :-) Ja det är gott med hemmagjord smörgåstårta men jag är inte bra på sånt, mannen är! Han är kock i detta hus :-)
      Ja det var jätteskönt väder idag vi har varit ute och gått 2 gånger, härligt.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥