torsdag 4 januari 2018

VAR TOG LILLEKISSEN VÄGEN....

På nyår tog vi lite nya familjekort, både på barnen och allihop. Jag ska förstora ett par och sen skickade vi in till tidningen med.

Inatt fick jag minsann sova 5h i sträck! Sen åt han ett par gånger tätt och så väckte Tuva mig halv 8. Heeeelt ok😀
Igår kom en kär vän och tittade inom en stund. Alltid kul när nån kommer sådär spontant! Sen fick Tuva feber så vi fick ställa in vår lekdejt idag.

Tur vi ska till bvc nästa vecka för jag tror inte Lillebrors mage är som den ska. De säger ju att bebisar "ska" bajsa var fjärde dag ungefär, det har aldrig hänt här! Det går 1.5 - 2 paket blöjor i veckan.... Jag tog upp det sist men nu ger jag mig inte. Jag har ett barn som va allergisk som liten innan med.

Lillekissen gick ut på nyårsaftons eftermiddag och har inte kommit hem sen dess😔 Innan var han ju ute på raggarrundor och va alltid bara hemma och åt varannan dag men sen i höstas har han varit inne varje dag och knappt gått ut. Nu när han inte såg så bra heller så undrar jag om han kommer hem igen.... Visst att han kan blivit rädd för raketer men så här länge har han aldrig varit borta och här ute small det ju inte så mycket. 

5 kommentarer:

  1. Vilket fint foto på barnen och de har verkligen växt. Visst kan lille katt ha blivit rädd, ska inte till så mycket skjutande förrän de blir rädda. De och alla andra djuren i skogen lär ju säkert springa för livet.
    Åh stackar Tuva med feber nån förkylning på G. Själv har jag varit kass sen annadagen i influensa, och hostan är för jobbig alltså, vill bli frisk nu.
    Tradigt om lillebror har en krånglig mage, men det är nog rätt vanligt, ammar du kan det ju va nåt du äter som han reagerar på.
    Må så gott från/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fy hoppas verkligen du blir frisk snart❤ Så tråkigt med långdragna sjukor. Ja jag får kanske dra ner på mjölk eller nåt sånt...

      Radera
    2. Kanske prova laktosfritt. Jag blev på "äldre" dar laktosintollerant och fy innan jag ändra kosten, har också IBS. Den har blivit mycket bättre sen jag slutade äta tamgris, äter någongång vilt eftersom min svärson jagar och ibland kalkonfärs, annars kör vi vegetarisk här hemma. Finns ju hur mycket gott som helst jag behöver det inte men har gått ner, köttet du inte äter säger sonen som själv inte gör det heller. Kram/MH österlen Tack jag vill bli frisk från detta nu, så tröttsamt.

      Radera
  2. Jag har med IBS men jag skulle aldrig kunna bli vegetarian.... Äter kött varje dag. Det kan jag inte leva utan☺

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha, ha du behöver inte bli det helt Lotte, men dra ner lite på köttet. Jag gör en urgod rätt till pasta med olika färska grönsaker i en röra, men grunden använder jag zuccini, prova nästa gång så ska du se att mannen gillar det också, och barnen. Det vet du väl att man ska prova nytt, haha. Kram/MH

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥