måndag 8 januari 2018

EN NY DAG

Usch, igår va en sån dag jag vill stryka ett streck över. En sån där dag då man alddig skulle stigit upp. Det va skönt att få gå och lägga sig sen iallafall haha. Även om dagen bjöd på sovmorgon till halv 10 för mig och Lillebror så blev jag sur för jag glömde min soja"mjölk" i Skåne och inte kunde ta mitt kaffe. Jag kom inte iväg och handla förrens Tuva hade lagt sig så hela dagen blev sne. Jag städade och sen tog jag Jäger med mig och njöt av solen, de andra va ute när jag grejade inne.
Idag är en ny dag och vi gör det bästa av den!! Vi ska till Bvc och Lillebror ska vaccineras och Tuva har lovat att hålla honom i handen så han inte ska bli ledsen. Usch, jag som hatar sprutor tycker inte om när barnen får dom heller😢
Jag och Tuva vaknade precis så vi har myst ner oss i soffan och det blir kaffe!! Den är faktiskt riktigt god med soja"mjölk" i, nästan godare än annars. 

2 kommentarer:

  1. Vissa dagar är bara så tradiga om de börjar fel. Jag är fortfarande tagen och dålig av flunsan, och otroligt ont av reumatismen, jobbigt detta är.
    Jag har gjort pannkakor och gröt på soyamjölk inte alls dumt lite annorlunda smak. Lycka till för Oliver, inget kul med sprutor tar jag varje vecka och vänjer mig aldrig, kommer från barndomen då jag var läkarrädd. Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch hoppas verkligen du mår bättre snart!!
      Nä det va ingen höjdare med sprutorna idag....

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥