söndag 31 december 2017

NYÅRSAFTON 2017 MED EN LITEN TILLBAKABLICK

Nu är den här, årets sista dag☺ Ska ni göra något speciellt? Förra året var vi i Loshult så i år ska vi vara här och vi har lagt till ytterligare en familj så nu har både stora och små barn kompisar ikväll.
Jag la Oliver i vagnen och gick en runda nu för jag är ju igång med min träning så det var inget undantag idag. Varannan dag är det bara promenad som gäller. Men nu går det så bra att komma ut så vi ska börja med att gå en runda varje dag det är ju så skönt att komma ut och få lite luft.
Det snöade lite igår så lite vitt är det i alla fall.
Men inne bland träden är det grönt!

Lillebror sover kvar ute och jag passar på att skriva lite, Vi är helt klara med allt här nu så vi hinner ta det lite lugnt vilket är himla skönt. Tjejerna bygger lego och pärlar så det är både tyst och lugnt. En familj kommer lite tidigare för vi ska göra ett nytt försök med att fota barnen idag + att vi ska försöka få till ett familjefoto. Vi har ett uppe men där saknas 2 barn så nu är det på tiden att ta ett nytt.

Har ni några nyårslöften eller mål? Jag funderade men kunde inte komma på något, träningen ´har jag ju redan påbörjat och det är ju en vardagsrutin för mig så det är ju inget löfte... Men jag lär väl inte springa 3.5-5 mil i veckan som jag gjorde innan. Nu är det mer fokus på styrka inifrån.
 Här är från nyårsafton förra året, då hade jag och Oden precis varit ute och sprungit.
Jag funderade på vad som hänt under året egentligen, det är tur jag ha bloggen att kolla tillbaka på, mitt minne alltså...
Men vi hade ju ett barn placerat här några månader på vintern/våren. Jag gjorde ett nytt försök för att få kontroll på min hund (Oden) och gick en hundkurs till med honom.
Det var årets första och sista jakt för min del. Tror kanske jag var med 2ggr förresten...
 Jag fick Takida och Stiftelsen i födelsedagspresent så jag var i Helsingborg och kollade. Ah, gillar dom!! Hörde att Takida ska vara på Helgeåfestivalen i juli☺
I februari fick vi veta att det låg en liten bebis i magen, det blev officiellt i maj.
En hel del träning tills jag började må allt för illa. Jag laddade ner en app så jag kunde träna anpassat för att vara gravid men när illamåendet tog över så fick träningen lida. Jag fick ju en 12kg kettlebell när jag fyllde år så snart ska jag väl kunna använda den igen.
Jag var på en hel del fotbollsmatcher och cup och träningar. Det drar igång snart igen.
Jag åkte rallybil, det kommer aldrig hända igen! Denna bilen lever ju inte längre men det gör ju som tur är brorsan och hans kartläsare! Jag är glad att jag inte såg det men vi satt och väntade på de på nästa strecka. Snart är det dags att vara funktionär igen när det drar igång☺
Vi köpte ny bil♥ Så himla nöjd med den och jag älskar färgen!
1a bilden i bloggen när lillebror ligger i magen♥ Det var 22maj.
Detta var lite från början av året jag får fortsätta imorn☺ Jag vet att jag kände mig snuvad på sommaren och hoppet lever för att denna våren och sommaren ska bli strålande fin istället!

Hoppas nu att ni får en riktigt fin nyårsafton och var rädda om varann♥ Jag känner på mig att det blir en riktigt trevlig kväll.

2 kommentarer:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥