måndag 25 december 2017

GOD FORTSÄTTNING

Nu är julen 2017 färdigfirad för våran del. Igår morse åkte vi ner till svärföräldrarna i Skåne, det blev julbord, Kalle Anka, tomten kom, gröt, julklappsspelet, kortspel. Gott, lugnt, roligt, helt perfekt.
De här 2 godingarna ville gärna vara med på kort. Notera Lillebrors tunga😉 Vi hann inte åka iväg hemifrån innan Tuva frågade när vi skulle hem igen. Hon längtade hem hela kvällen och var rädd att en tjuv skulle komma och ta hundarna. En riktig liten hemmaråtta preciiiis som sina föräldrar!
 Tuva hjälpte till i spelet och sen fick alla hjälp att öppna sina paket.
Vi var rätt trötta när vi steg upp, Tuva kräktes ett par gånger på natten och vi var sent i säng. Åkte hem tidigt och allt var lugnt. Var lite orolig för kräksjuka men det har inte hänt mer eller någon annan. Än.
 Tuva fick ett par klappar som va extra populära. Ett pippitält bland annat. Hennes faster vet vad hon gillar. Förra året fick Tuva gunghästen av dom och den är fortfarande lika populär!

Idag kom pappa och hans sambo förbi.
 Här är något som kommer lekas med direkt imornbitti!! Hon blev sååå glad!
Hon hade tur som fick bord och stolar att ha huset på. 

Alla barnen var riktigt nöjda över årets julklappar. Roligt när man får till det😀 Å Jag är nöjd!! Mannen har verkligen fått till det❤

2 kommentarer:

  1. God fortsättning på julen. Oliver har verkligen växt det går snabbt, för snabbt. Kul med alla klappar de små får, pippihuset har jag också på vårt lekrum de gillar de och leka med. Jag tycker också det är ett trevligt hus och de står så fint när de inte är här haha. Usch fy för kräksjukan, kan ju va nåt hon ätit men det behöver inte va mer än så, det gäller att få ut bacillen. Allt med pippi och Emil har alltid varit kul för de små och har du sett Bamsehuset? det är så fint de också.
    Må så gott från /MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det går alldeles för snabbt! Han börjar bli riktigt lång och inte de där kycklingbenen längre haha.
      Ne jag visste inte att det finns ett bamsehus, va kul :-) Det ska jag kolla in

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥