torsdag 7 december 2017

3.5KG KÄRLEK

Hej i mörkret! Det har ju fasen inte ens blivit ljust idag.... När jag lämnat Tuva idag så åkte jag och Lillebror hem och la oss. Vi fick det rådet på bvc igår, att jag skulle vila mer. Sov 45 minuter så det va väl bättre än inget... Jag skulle ju städa men får ta nere sen när mannen är hemma.
3.5kg och 52.5cm kärlek så från vi åkte hem från BB tills nu har han gått upp 1kg och växt 7.5cm. Efter bvc åkte vi till min kusin och umgicks med hans sambo och barnen, himla trevligt! Deras lille är 5 månader nu och när han föddes va han större än vad lillebror är nu😊 Jag satte på han en 56body idag haha. Det är bra, han kommer vara bebis länge för den va rätt stor❤ Idag när jag hämtade ut det sista jultidningspaketet så va det en tant som tyckte han va sååå liten och bedårande söt och hon tittade på mig och sa njut nu! Med lite bestämdhet i rösten precis som om hon kände mig. Men jag svarade att det gör jag. Jag tycker det är sååå mysigt och får nästan panik när jag tänker på när jag ska börja jobba igen haha.

1 kommentar:

  1. Vilken liten prins ni har de ögonen alltså. Nä du ska ju inte börja jobba ännu väl, njut av den här tiden den kommer icke tillbaka. En sådan goding smälter man ju av, också har du tre fina barn till och ta hand om.
    Trevlig helg från /MH Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥