söndag 11 juni 2017

SÖLVESBORG OCH SWEDEN ROCK

Sitter här med den obligatoriska kvällsmackan och funderar på om jag ska tvinga mig att sitta uppe och titta på Solsidan eller om jag ska ta och krypa ner.

Vi har varit i Sölvesborg hos vänner i helgen så vi är helt slut allihop haha. Igår var jag, Tuva, E och hennes mamma i Karlshamn och badade. Papporna åkte till Sweden Rock. Vi trängdes ju inte på badet direkt och vi gick till och med ut till utebassängerna och doppade tårna men det va kallt! När vi kom tillbaks till stugan blev det hemgjorda minilangos.
 Asså de va så sjukt goda så jag kunde inte sluta äta...

När vi var redo och barnen hade lekt av sig så plockade vi upp en tjej till och åkte in till Sweden Rock. Håhåjaja så mycket folk och poliser ööööverallt! Det var väldigt hög beredskap efter allt som händer i världen, insats va där och de stod med K-pister längs vägarna och uppe i torn lite här och var.
 Vi träffade papporna och åt tillsammans innan de gick in igen och vi traskade vidare. Vi köpte glass bla. Vi va hemma lite för sent och det har märkts idag... Vi är ganska noga med läggtider annars så idag har en liten dam varit trött och kinkig.

Jag och G åkte in till Dollarstore i förmiddags när de öppnade och hittade massa roliga bra-att-ha-prylar.
Tuva fick bla en stol med ett parasoll på. Å gröna Foppa. Favoritfärgerna❤

Nu blir det snart sängen här för denna veckan är det mycket. Skolavslutningar ett par dagar, Växjö, Fotboll mm mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥