tisdag 14 oktober 2014

BEGRAVNINGSKLÄDER OCH TRÄNING

Idag lämnade jag lilla stumpan för första gången för att in till byn och kolla begravningskläder. Det kändes nästan som jag svek henne när jag lämnade henne, jag tror knappast hon saknade mig för hon låg och sov på Linus likadant när jag kom hem som när jag åkte :-)
Igår skulle jag sätta mig vid datan och beställa hem kläder men jag och datorer är ju inte riktigt överens... Nu, helt plötsligt, funkar inte mitt namn till koden längre. Jag har haft samma i fleeeera år men ne, visst inte längre... Så nu hoppas jag kusinens sambo kan komma innan helgen och fixa ;-) Så jag va i byn och fick tag i kavaj och byxor till Linus, kläder till Thea. Sen kom P o W och hälsade på i eftermiddags och hade paddan med sig så då beställde jag till mig och Max. Vad den lilla ska ha på sig vet jag inte men inte ska hon väl behöva vara svartklädd? Finns ju knappt svarta bebiskläder....
Den här boken har jag plockat fram nu men bara läst några sidor. Tänkte jag skulle göra lite andningsövningar och få lite styrka i mage och rygg. 9 kilo är redan borta så jag har 5 kvar, men det känns som den lilla kommer suga ut  dom så småningom ;-) Det är ju inte mycket till mage kvar och jag ser mina fötter haha. Om en kvart är hon ju en vecka gammal.

3 kommentarer:

  1. Barn måste inte vara svartklädda. Viktigare att de är finklädda. Sök på nätet, finns många bra vett o etikett sidor. Även när det gäller begravningar.

    SvaraRadera
  2. Klart hon inte behöver vara svartklädd. Hoppas begravningen blir ett fint avslut och avsked.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Åh Olgas bok är jättebra! Använde den efter min 2:a graviditet, fick jättebra resultat! :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥