torsdag 19 september 2013

PAPPER, RINGA, SÄGA UPP, LÄGGA TILL, ÄNDRA.... FIXA OCH DONA

Detta gulliga par sitter på en sten vid brorsans damm♥
 
Haha jag går som i en dimma och har mycket framför mig men ingenting blir gjort. Jag hämtade grabbarna på festen efter 12 inatt och sen skjussade vi hem den andra och stannade en stund och somnade typ 2. Sen ringde Linus klocka innan 6. Hahahahha, han va mer död än levande men jag skjussade ner honom till jobbet sen somnade jag om nån timme.
 
Jag hade en radda telefonsamtal att ringa och fixa med villaförsäkring, säga upp/byta försäkringsbolag, fixa med livförsäkring, fixa med elbolag, byta adresser mm sen sa jag upp fel försäkring så jag fick ringa och byta och då hade de tecknat en husförsäkring som jag inte alls ville ha☺ Men nu är det fixat!! Det är ju inte så många dagar att spela på nu så det måste ju göras, ute i sista minuten...!! Men allt börjar falla på plats + att jag ska på möte på ett företag på måndag för arbetsträning, det gillas!!!
 
Jag ska se om jag hinner packa ner lite glas nu för ikväll ska vi vara barnvakter☺ Å så måste jag fixa ordning på mina papper. Å så fick jag doppresenten till mitt fadderbarn så imorn ska jag ut och köpa fina papper + presenter till de andra 3 som ska döpas☺ Å hitta något som jag ska ha på mig.... Det är mkt nu och allt sker inom ett par dagar. Förvirrad? Nja, något!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥