fredag 20 september 2013

JUL JUL OCH JUL♥





Igår hade jag hjälp med att packa☺ Först började jag med skåpet i köket och alla jultallrikarna. Ååå va jag längtar tills de ska användas! Började sjunga julsånger och bara blev sååå glad♥ Vi har bestämt oss för att skapa egna jultraditioner från och med i år så nu ska vi fira på vårt sätt.
Ingen som missat - jag ääälskar julen♥
 
Sen kom barnen jag skulle passa nån timme och då satte vi igång på Theas rum och vilka hjälpredor! Theas rum är helt klart! Ikväll ska jag fixa Max rum och sen tar vi resten. Husägaren ringde igår så vi får komma dit på söndag och sätta upp hundgården och flytta in lite grejer så här går det undan! Så fönstergrejer ska upp iaf☺
Sen hämtades barnen och vi åkte bort till dom, där skulle vi passa resten av skaran och det bjöds på fika. Visst ser det smarrigt ut?

Inte nog med kakan.... När vi kom hem gjorde vi äppelpaj, smarrigt värre!!
Sen tog vi 3 av djuren och gick en runda runt nya kyrkogården, jag tycker den är lite läskig men väldigt fint på dagarna med dammen!!
 
Nu måste jag ner på byn och fixa doppresenterna! Ute i sista stund? Jomenvisst!!! + att jag måste leta upp något att ha på mig. Å till barnen, jag har ju packat ner deras kläder men de ska med på dopet imorn så jag ska leta upp lite finkläder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥