måndag 19 augusti 2013

SKOLSTART!!


Nu är barnen lämnade på skolan och de va lite pirriga i magen☺ Tänk att Max började förskoleklass idag, stor gosse!! Å det firade vi med god mat igår och att han fick ett eget rum. Tänk att jag har inga dagisbarn längre.... Helt otroligt!!
Det monterades och grejades hela dagen! Möblerade om barnens rum och de fick varsitt. Max fick en ny säng som han hade sovit så gott i☺
I lördags åkte vi till pappa och hans sambo, där fick vi middag och sen skulle det rensas fisk. På dagen hade pappa och några till varit ute och fiskat och fått mååånga abborrar så de skulle rensas och Max hjälpte mer än gärna till! Han skalade abborrar som han sa☺ När vi kom hem va det mörkt men denna natten skulle vi sova i tält! Alla 4. Så vi packade ut allt som skulle ut och sen la vi oss. Det slutade med att jag och Thea sov där hela natten, eller ja, Thea sov! Jag hörde nog nästan alla kyrkslagen på hel-och halvtimmarna. Så igår blev en tidig sänggång och alla sov gott inatt!!
 
Nu är det dags att starta måndagen med 9km löpning sen peeling, hårinpackning, mat innan barnen ska hämtas hem. Idag är en kort dag♥ Sen ska vi vidare till Ljungby för det är 1år sedan Max blev hundbiten så nu ska det in kort till försäkringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥