måndag 11 juni 2012

ÖLANDS DJURPARK

Tidigt i lördagsmorse begav vi oss mot Öland. Packade in allt och alla i bilen, stannade och köpte med oss baguetter. Vi lämnade av Klabbe hos pappa så han kunde få en helg med massa bus hos sin kompis. Väl framme på Öland fikade vi, mötte upp min bror och hans sambo och begav oss inåt☺ Strålande sol och jättehärligt.
Den här fåglen va jättehäftig, han pratade och ville ha kel. Lillebror kliade han på halsen och när han slutade sa fåglen hallå och så vände han andra sidan till☺ När vi gick så blev han arg och lät som ett brandlarm....
Haaaar ni sett så sööööta lejonungar♥ De var bara en dag gamla. Mamman tog ungen i munnen och lyfte upp den under rumpan. Där stod vi ett tag och bara tittade.
Vi åkte verkligen den perfekta helgen! Inga köer någonstans och knappt något folk kändes det som. Barnen åkte karuseller huuur mycket som helst!! Å vi med☺ Tack till brorsan och hans tjej som kom med detta förslag!! Helt underbart♥

3 kommentarer:

  1. Hej, vilken mysig dag ni haft!

    Du missade väl inte att du var en av vinnarna i Wellatävligen inne hos mig? Såg att du kommenterat ett annat inlägg i morse, men i helgen drog jag vinnarna och du blev en av tre Tänker att du kanske missade det? Hör av dig med ditt fullständiga namn och din adress så kommer snart ett härligt hårkit från Wella!

    Mejla mig på starwoman.blogg@live.se'

    Ha en fin dag!

    Kramar
    Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, det hade jag missat, men vad ROLIGT☺ Jag ska mejla dig direkt!!
      Kram Lotte

      Radera
  2. Men vad mysigt! Alltid skoj att hitta på ngt!
    Massa kramar

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥