onsdag 4 januari 2012

STORM

Jag skulle ju vara ambitiös och ut och springa en runda innan Joppe gick till jobbet. Så jag hade lagt fram alla kläderna och ställt klockan på 6. Men jag hörde ju när vi la oss hur det blåste så in i helsike. Äsch, lite blåst kan väl inte vara någon fara? Vaknade halv 4 av att det lät i hela huset. Storm. Det blir ingen joggingrunda tänkte jag direkt. Å så himla ledsen blev jag inte för jag kan inte böja benen idag heller... Träningsvärken i lår och rumpa har knappast försvunnit. Men när Max vaknade och ville stiga upp så va jag så trött, så där som om man bara somnar om hela tiden så fort ingen pratar med en, helt borta. Men vi kom upp och det blev frukost.
I början på veckan ringde barnen till pappas sambo och grattade på födelsedagen. En dag för sent, men ändå ;-) De satte på högtalaren på telefonen och så sjöng de. Jag kunde ju inte filma eftersom de hade min telefon.
Igår plockade jag bort tomtarna men låter stjärnor och belysning vara kvar ett par veckor till. (Det blir ju så mörkt annars) Satte fram ljusfatet men ska köpa lite mindre ljus för de blev ju knappast raka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥