tisdag 13 december 2011

JULBELYSNING OCH HÄR BOR VI

Gjorde mig en kopp kaffe nu här på rummet, men det va lite konstigt, det va melittapåsar fyllda med kaffe så la jag bara den i bryggaren och fyllde på vatten. Men det fanns ju ingen mätare så det blev lite starkt. Men det kan jag nog behöva tills ikväll ;-)
Igår när vi va ute och åkte i mörkret såg vi en del fina hus. Jag tror bara det va jag som satt i bilen, som gillade det... Många hade renar och massor med ljus i trädgården och runt husen. Uppblåsbara tomtar och snögullar, igloo fanns med. Alltså stora figurer!! Jag har inte haft kameran med mig när vi varit ute men får ta den med snart. Så den här bilden hittade jag på nätet. Såååå pyntat hus har jag inte sett än haha.
Här bor vi, på Springhill.
Inatt har jag sovit hur gott som helst!! Vi har 5 kuddar i sängen och 3 av dom har jag lagt beslag på, ingen nackspärr eller ryggont här inte :-) Igår somnade jag nog en halv minut efter jag lagt mig.

Fick precis ett sms om att jag bllir upplockad 15.55. Då bär det av till King of prussia. Där är en outlet som är 3 gånger så stort som Väla är. Kommer jag gå vilse? Mmmmm, risken är väl stor. De andra ska iväg på gocart, men först ska vi äta ute vid outleten. Idag är jag bara ute efter t-shirtar med rund hals, det saknar jag. Annars är det inget speciellt jag ska ha. Barnen behöver definitivt inte mer kläder haha. Ja just det, hoppas det gick bra för dom på lucian än inte deras mamma va där. Det finns ju inget sötare än när små barn går i luciatåget :-) Jag tror och hoppas att de överlever ändå och att de blir lika glada av att se mig när jag hämtar dom på måndag. Mina små älsklingar.

Dags att plocka ut linserna så ögonen får vila lite, läsa en stund kanske och sen får det bli lite fruktsallad på det.
Ha det så bra så länge, jag är snaaart tillbaka haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥