torsdag 24 november 2011

TEATER O (STACKARS) BARN SOM SVÄLTER




Jag och Thea kollar på Bolibompa

Vilken gullig teater de gjort på fritids. Va roligt att alla föräldrar fick komma och titta. Det var frivilligt att vara med i teatern men alla blev (såklart) inbjudna ändå. Thea hade en egen liten roll och de är ju så söta :-) Både filmade och tog kort, synd jag inte satt längst fram haha.
Efteråt blev det fika som barnen bakat. Lite prat innan vi cyklade hem hela familjen. Joppe var oxå med för han tyckte det va självklart att titta på Theas framträdande!! Det uppskattade hon :-)

Jag och Max, eller Max gjorde pannkakor till oss innan vi skulle cykla till skolan. En stund efter vi ätit säger han
- Varför måste jag bita mig i kinden hela tiden, får jag ingen mat?
Eehhh, vi hade preciiiis ätit...

Eftersom Thea ska upp tiiidigt imornbitti så la hon sig tidigt, de andra två åkte iväg och handlade och fixade lite. Jag och Thea la oss och läste lite innan hon somnade. Barnen ska gå i fackeltåg till kyrkan tidigt imornbitti och ska ha ätit frukost innan, good luck säger jag bara... Men jag skickar med henne lite olika frukter och de ska få adventsfika efter kyrkan så hon klarar sig nog ändå. Å innan jag hämtar henne har de ätit middag med. Sen är det fredagsmys heeeela eftermiddagen/kvällen. Vi får ju finfint sällskap lite senare med :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥