tisdag 8 november 2011

STEKT PANNKAKOR T ETT HELT KOMPANI

Idag stod jag och stekte pannkakor X5 smetar. Tänk att ha så många barn och steka pannkakor med jämna mellanrum, haha.

Nu är jag nerbäddad i min goa säng, sängkläderna är bytta och det är härligt, även om jag gillar de som bäst när de är mjuka och "insovda" ett par nätter.

Ikväll somnade barnen utan minsta problem, kan tänka mig att de va rätt trötta av allt lek. Mest imponerad idag är jag av Max kompis!! Han hade ingen cykel när vi skulle cykla hem från dagis/skola. Jag hade missat att säga det till hans mamma att vi cyklar, men Theas kompis hade jag kommit ihåg... Iallafall så sa jag att då går vi hem allihop. Men nedå, grabben börjar springa och sprang så gott som hela vägen hem.... Hallå, ungen är FEM ÅR!! Jag vet hur dant gnäll det va igår när Max skulle gå hem... Jag påminde honom om det idag när han såg A springa som en tok ;-)

När barnen somnat gick jag 45 min på bandet (6km) och det va riiiiktigt skönt!! Jag hade energi att göra av med. Perfekt att gå där när det är nyheterna på tv. Så fortsatte jag lite till när det va Äntligen hemma, så kunde jag ju duscha i pausen :-) Nu kommer jag sova gott!! Ska bara läsa lite i mama först...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥