fredag 25 november 2011

FACKELTÅGET


Fackeltåget imorse va jättemysigt!! De samlades 6.45 och sen dröjde det ca 20 minuter innan de kom iväg. Herrejisses och hålla reda på alla dom barnen... Det va F-klasserna upp til 5an som gick i tåget. Jag kollade när de gick iväg och sen när de korsade en väg. Sen sprang jag min runda på 5km och såg barnen nere vid kyrkan igen. Max sa ju igår att han ville inte att jag skulle cykla med Thea till skolan det tyckte han att Joppe kunde göra. Men jag sa att han kommer ändå inte märka att jag varit borta för han lär sova. Mycket riktigt, jag sprang min runda sen körde jag lite styrkeövningar när jag kom hem. Sen vaknade Max och vi kunde äta frukost ihop ;-)

Nu har vi varit och fixat födelsedagspresent för Thea ska på barnkalas imorn. Max köpte sig en tidning för det va en mp3 med i tidningen, inte för jag vet om den fungerar... Men han tog hörlurarna och satte i min iphone så nu lyssnar han på musik i den.

Strax ska vi cykla och hämta hem Thea. Ska plocka upp lite lax som vi ska ha till lunch sen. Ikväll blir det ju det stående - tacos!! Barnens favorit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥