lördag 26 mars 2011

VILODAG BLEV CYKELTUR

Jag skulle ju ha en hel vilodag från träning/motion idag. Det hade jag ju, låg ute i solen och så. Vi fick besök av mamma med familj sen, de smakade mitt nybakade bröd, eller dagsfärska iallafall. Jag tror det blev godkänt.
Men sen, vi skulle bara ner till loshult och säga hej. Inte kunde jag sitta still mera och åka bil utan jag tog cyklen. Påfrestade mina vader igen, eller ännu mer. Jag kommer aldrig kunna gå normalt så länge jag inte vilar... De är på helspänn hela tiden. Å imorn ska jag ta mig en 1,5 mils runda. Minst. Då ska jag ta och jogga till loshult, ha paus en liten stund och sen vidare till mamma. Å sen kommer jag sova gott!! Men det är imorn så nu ska jag vila upp mig!!

Iaf, vi har varit i loshult ikväll och spelat poker. Kul!! Det är ju rätt skoj när M.E är med för flummigare människa får du leta efter :-) Ja jisses. Han ska bland annat bo i min carport och äta råttgift... Eller om han fick flytta in i förrådet och göra det? Jag minns inte, han svamlar så mycket så hälften vore nog. Men han är rolig och han är snäll, innerst inne ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥