tisdag 29 mars 2011

JOBBIG DAG

Huu vilken dag. Den här terapidagen eller vad jag ska kalla den, är jobbig. det är många känslor och tankar som kommer fram. Jag är helt slut i huvudet och när vi hade avslappningen efter sjukgymnastiken, då somnade jag... Jag drömde till och med. Det var skönt, det behövde jag!! Helst hade jag bara velat ha ett täcke med så jag hade kunnat lagt mig på sidan och sova vidare. Men det går inte. Jag ska byta om sen ska jag hämta barnen :-) Idag kommer deras morbror på besök så de kommer bli glada, de vet inget ännu.

Idag kom stövlarna jag beställde. Snabb leverans kallas det :-) Å så kom ett brev till Thea, vilken förskoleklass hon hamnar i + vilka klasskamrater det blir. Där finns flera som jag känner till, eller iaf föräldrarna så det känns bra!!

3 kommentarer:

  1. Vad för terapi är det du går och varför? Varför går du stavgång med sjukgymnastiken som jag tror du skrev om för någon dag sen?

    SvaraRadera
  2. Det är mot stress. Folk som sprungit in i väggen eller nästintill. Vi är en grupp som träffas två gånger i veckan på vårdcentralen, först har vi stavgång 45 minuter, sen föreläsning om bla smärta, stress mm, samtal och sen tränar vi 1 timme på sjukgymnastiken efteråt.

    SvaraRadera
  3. Okej! Hoppas det hjälper och att du är rädd om dig!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥