söndag 23 januari 2011

SLUT I KROPPEN

Gu va skönt, efter Solsidan så gick vi och la oss. Joppe behöver bli fri sin förkylning och jag behöver sova. Men jag har ju köpt en ny korsordstidning så den har fått lite uppmärksamhet nu.

Ny vecka och jag har inte den blekaste vad som kommer hända efter tisdag... Imornbitti ska jag till kuratorn. Det ska bli riktigt skönt, för det har hänt grejer med kroppen sen jag va hos henne sist och jag skulle sjukskriva mig. Kroppen har slappnat av, men inte "jag". Jag har blivit helt slut och skulle verkligen kunna sova mig igenom en hel dag!! Jag har haft hjärtklappning ett par gånger och det har bara rusat runt i kroppen. Jag har grym huvudvärk, ständigt.

När min kusin kom i fredags så sa hon "Jag fattar inte hur du kan ha det så rent och snyggt jämt, när du har två barn". Men jag sa bara, "ne, det är just det"... Stressen har ju slagit över bla där, att jag alltid måste städa och plocka!! Annars är det ju kaos inuti mig... Så när kuratorn sa att jag skulle hem och ta det lugnt, inte städa. Svarade jag; Jag säger inte att jag ska ta det lugnt, jag säger att jag ska försöka!!

Så imorn är det kuratorn sen inget mer bestämt. Bara nåt jag har pratat om... Tisdag är det doktorn här + hjärnröntgen i Ljungby. Å efter det så får vi se hur det blir i veckan, om det blir jobb eller om det blir vila!! Men min chansning blir ju vila eftersom de sa att detta kommer ta tid att bryta ett sånt djupt mönster som jag dratt på mig. Dessa inre krav som jag har på mig själv... Suck...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥