onsdag 19 januari 2011

SJUKSKRIVEN

Jag va hos kuratorn och jag/vi pratade och pratade och pratade. Jag berättade om hur det va. Hur allt snurrade på och allt som skulle göras. Jag tappar ord och minnet sviktar. Hon/Vi kom fram till att jag följer inte mitt hjärta, gör allt för att andra ska må bra, skiter i min egen hälsa, jag måste ställa upp mm.
Den omtalade "hjärtinfarkten innan jag fyller 30" ska förhindras. Jag sitter fast i djupa hjulspår och behöver dra i nödbromsen!! Hon kom även fram till att andra måste säga åt mig att söka hjälp, det va ju faktiskt tack vare dig där ute, som jag sökte hjälp för synrubbningarna!! Å att allt det här kom upp. När jag va hos doktorn så skickade han mig till kuratorn. Jag hade aldrig sökt den hjälpen själv!! Så därför sa hon åt mig att jag ska sjukskriva mig. Å att jag ska vila!! Så nu har jag sjukskrivit mig. Imorn ska jag vila och barnen va på förskolan några timmar. Hon ville oxå att jag ska avboka så mkt som möjligt fram till tisdag. För då ska jag till doktorn igen och se hur det är. För är det nån som ska förlänga sjukskrivningen så är det han. Å på tisdag ger han även svar på mina nya blodprover.

Jag är så glad och tacksam att någon äntligen ryckt mig i kragen så att jag tar tag i mitt liv!! I går eller måndags sa jag till Joppe att NU vet jag hur hjärtklappning känns. För då fick jag det och det kändes riktigt läskigt!!
Jag har fått en läxa av kuratorn så jag ska strax påbörja den, kom på att jag måste äta nåt först bara... Det va visst många timmar sen sist. Jag åt ju inte när de andra åt innan, jag..... plockade...

7 kommentarer:

  1. Kul att vara till nån nytta! :)

    Se till att följa råden också!

    SvaraRadera
  2. Måste ju vara något oerhört stressigt att behöva jobba 2 dagar i veckan .

    SvaraRadera
  3. Ja jag ska försöka följa råden :-)

    Å du, som säger att jag jobbar 2 dagar... Du borde veta bättre att det är fler dagars jobb va!?!? + att jag ska jaga rätt på folk som inte sköter sig!! Å sen ligger det en aningens andra faktorer bakom.

    SvaraRadera
  4. Såja, nu ska du inte stressa upp dig över ett inlägg..

    SvaraRadera
  5. Haha nedå men den som har åsikter borde ha någorlunda koll på sanningen. Detta har ju pågått i flera år men tillslut rinner ju bägaren över.

    SvaraRadera
  6. Anonym från 21.07 är inte samma som de andra utan den "vanliga" anonym :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥