torsdag 20 januari 2011

REMISS

Idag kom min remiss till hjärnröntgen. Givetvis krockar det med min doktorstid... Jag försökte få tag i doktorn men det går inte, han har semester nu 1,5 vecka. Men hade sagt nåt om tisdag till de på vårdcentralen. Så jag får allt ringa dit igen på tisdag för han ska skriva ett sjukintyg till mig. Eller så får nån annan göra det. Sköterskan frågade om jag inte stressade ihop nu för att vi inte löste det. Men jag sa att jag får skriva upp att jag ska ringa vårdcentralen direkt på tisdagmorgon och sen försöka glömma bort det. Så ser jag det när jag kollar i kalendern sen.

Vi kollade på Pippi och jag blev skittrött och slumrade till heeela tiden, men blev väckt lika fort igen så jag va helt slut. men sen fick jag väl sova en hel kvart så det blev bättre sen.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen om ett par timmar kommer min kära vän A och vi ska åka iväg på Tupperware. Nu va det så längesen jag träffade vännerna så jag kan behöva komma iväg lite. Det blir bara en stund för sen ska A´s man iväg till jobbet så hon behöver hem. Å det blir fullt tillräckligt med tid för mig med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥