söndag 24 oktober 2010

NERBÄDDAD MED KELEN KISE

Vilken kväll. Nu är jag hemma, ligger nerkrupen med kelen kise.


Efter jobb/städ gjorde vi kycklingsallad. Jag drack lite cider, vi spelade kort, mamma o man kom in och hämtade lite tidningar. Sen blev det till att göra oss iordning, vi skulle bort till en förfest. Vi cyklade iväg....jobbtelefonen ringde...cyklade hem...jobbdatorn va inte hemma...jag blev skjussad till festen och Joppe åkte och jobbade. Det va så sjukt!! Vi satt och pratade lite om jaktlag och vart vi var uppväxta. Å då sitter en som jag träffat ett X antal ggr och säger att hon oxå är där ifrån.... Typ 3km från där jag bodde som barn. Helt skumt... Jag har ju aldrig sett henne förutom i sitt "herrsällskap".... Mysko!! Hon kunde ju inte placera mig heller fast hon vet vilka mina föräldrar är :-)

Ja, just det, en annan tyvärr vanlig incident inträffade ikväll... Jag har ju ALLTID ljus tända!! Å när vi skulle cykla iväg 1a gången blåste jag ju ut alla ljus, trodde jag, när vi kom hem brann det ena ljuset för fullt i fönstret...= jag är livsfarlig!!!! Jag börjar bli skraj själv!! Flytthelgen när vi va på Ikea och killarna kom hem, stod 2 ljus tända.... De behövde ju inte bli förvånade för det är såå glömsk jag är!!

Iaf, vidare till festen. Jag va där en stund. Sen gick jag vidare bort till en annan fest ett par hus därifrån. Satt och tjabbade en bra stund. Å sen gick jag och en annan kille tillbaka till festen jag kom ifrån. De flesta skulle ut till Speak easy. Men jag va inte sugen. Det va rätt intressant, en kille som precis blivit tillsammans med en tjej försökte övertala mig att jag skulle ju göra vad jag ville, OM jag ville ut skulle jag ju gå ut, och inte bry mig om att Joppe hade beredskap, jag skulle ju göra det jag ville. Medans jag kunde tycka att det vore ju taskigt att gå ut och Joppe skulle hem och jobba och va där själv och ha tråkigt. Å så va det lite diskussion kring detta. Så jag är väääldigt nyfiken på hur denna kvällen slutade för alla!! För den här "nya" tjejen har väldigt stark vilja och åsikterna gick väldigt mkt isär. Så det ska ju bli kul och höra om de kom till Speak eller inte... Den ena ville nämligen ut och den andra ville inte...

Jag har suttit och funderat lite


På allt och inget.

Förresten det där jävla trädet bakom mig ska åka ut!! Det samlar damm. Fast i år ska det få vara kvar och få julpynt. Jag ska hänga julgranskulor i det. Så juligt sååå ;-)

Nu ger jag upp och ska sooova!!
Natti natti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥