onsdag 27 oktober 2010

JAG HAR DET BRA

Hu så mätt jag är. Vi har ätit grillade revben, slurp!!
Nu sitter jag i soffan framför brasan och utanför fönstret duggregnar det. Rätt mysigt faktiskt. Synd bara att jag inte är hemma och har det så här med barnen, det är på jobbet... Fast hur många har det så här på sina jobb ;-) Så jag klagar inte!! (Bara på de som sitter lite högre upp) Jag har det rätt bra faktiskt.

När jag har hämtat barnen så åker vi bort en sväng till kusin vitamin och tvillingarna. Max är överlycklig de veckorna som de är här och går på hans avdelning på förskolan.

Ikväll ska jag tömma ett skåp så jag förhoppningsvis hittar en grej som lillebror letar efter. Å så blir jag av med grejerna som är i skåpet!! Joppe ska tömma ett par lådor så jag måste göra mer
plats. På fredag är det besiktning på lägenheten så sen är vi verkligen av med den och kan lägga all energi på det vi har!! Å då ska det läggas golv på vinden... Åh, wow, då måste ju lådorna där uppe komma ner... Å det är ju JULSAKER så då är det ju jävligt onödigt att sätta tillbaka dom igen. Åtminstonde alla julstjärnor :-)
Fast jag funderar på om jag ska göra en ljuspumpa först, får fråga barnen va de säger.

Nu börjar det regna mer... Bäst att lägga in mer ved :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥