torsdag 9 september 2010

TORSDAG - LEDIG!!

Joppe behövde fan inte väcka mig iaf... Började hosta som en galning vid 5, sen kunde jag inte sova mer. Låg och läste istället.
Men nu är jag hemma!! Sitter och väntar på vårdcentralen ska ringa. Sen ska jag packa ihop lite saker som ska med till Sunnerbo, sortera in tvätten, posta ett paket och så hoppas jag svägerskan kommer så vi kan hitta på nåt :-) Men jag fick höra nåt om att vi INTE behöver fler orkideér om vi ska på Ikea.... Hur kan han se mina tankar!? Hur kan han veta att jag tänker på orkideér och doftljus när jag ska till Ikea!? Märkligt... Jag kanske inte behöver gå till Spåtanten i december...?

Jag känner mig lite orkeslös, tom i huvudet... Kanske behöver sova lite middag sen :-)

Åååå när vi åkte över till Tyskland i somras så ångrar jag så fruktansvärt att jag inte köpte en sak på båten!! Hade tänkt skicka bud nu när Bäckvall åkte till Turkiet men då hade de redan gjort en beställning. Så nu när vi ska iväg åker vi ju samma fruktansvärda båt över till Tyskland så då SKA jag köpa krämen!! Kanske jag klarar båtresan lite bättre då!? För det va fan va jag mådde illa. Kan inte minnas att jag är så "båtsjuk" så jag undra hur det ska gå nästa år...

Ne nu hoppas jag de ringer snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥