torsdag 23 september 2010

SNART OKTOBER

Asså det är ju helt sjukt egentligen hur snabbt tiden går!! Nästa vecka är det oktober... Höst på allvar. Det har varit mkt nu varje helg och kommer vara ända tills november, men sen lugnar det ner sig!! Jag har jobbat 2 dagar denna månaden, resten har jag varit sjukskriven... Men på måndag ska jag in i allvaret igen och vill inte vara sjuk en dag till på detta året som är kvar!! Jag har haft mitt + lite till nu!!

Men i oktober händer lite. Det börjar med födelsedagskalas, beredskap, packa ner allt på Sunnerbo. Flytt och flyttstäd. Sen är det en bröllopsfest med som vi får se om vi hinner med. Jag jobbar den dagen och festen är i Skummeslöv... Det hänger på om vi är klara med städningen helt + om vi är friska och pigga. Men fatta va skönt, från och med november är det bara ETT boende som gäller!! Vi slipper flytta kläder och saker, åka och tömma postlådor på 2 ställen, låta katterna vara själva varannan vecka. De kommer alltid ha sällskap sen!! Det är en vecka kvar på Sunnerbo sen är det finito :-)
Sen är det allt det vanliga med, jobb, föräldramöte och allt som ska ske. Tillbaka  i vanliga rutiner.

Max tycker det är konstigt att Joppe inte ska ha "sin andra lägenhet" kvar. Men han har ju bara en.... Men fatta va saker vi ska ha sen. Det kommer ju inte eka i vårt sovrum iaf, där ska in en större säng + lite byrå till... Varenda vägg kommer vara full...

Å oktober förknippar jag med blåst, regn och rusk. Jag måste till Ikea och köpa mer ljus ;-) Jag skulle ju bara kunna gå ner en trappa nu men jag tar nog det hemma ist!! Det blir enklast så ;-)

Idag är det ganska molnigt här, det får det gärna va, bara det inte regnar!! Å imorn behöver det absolut inte regna!! Då blir det en mysig dag inne i Paris, förhoppningsvis, och vi ska inte ha bilen med oss in dit phu. Ibland känns det som jag hellre hoppar ur bilen och går tillbaka!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥