söndag 12 september 2010

POLITIK, BLOD & BARNS ÅSIKTER

Jag har backat ner i soffan. Det är väl inte den bästa platsen att sitta på men nu behöver jag vila!! Vi kollar på duellen mellan partiblocken. Jag gillar inte Fredrik Reinfeldt....

Efter duschen så kom det bloood i såret... Jag HATAR blod!! Vet inte om det kom nu eller det är sen i fredags. Men nu är det väck!! Jag tror att imorn mår jag ganska bra!! Märker ju stor skillnad från igår till idag :-) Imorn ringer doktorn för jag ska få en tid till efterkontrollen. Har jag fortfarande ont vill jag ha mer piller. Det som doktorn skrev ut i fredags fanns inte här på Apoteket så jag fick nåt liknande. Men de här pillerna ska väl räcka till tisdag. Tills tisdag ska jag behöva svamla och kunna somna stående. Jag trodde jag var ganska smärttålig. Jag har ju fött 2 barn, varav ett helt utan bedövning på badrumsgolvet. Men som jag sa till svägerskan att efter förlossningen försvinner smärtan, efter en operation kommer smärtan...

Imorn ska vi på husvisningen :-) Det ska bli riktigt kul!! Barnen ska följa med och så får de givetvis oxå säga vad de tycker. Jag tycker att barnen med ska få ha åsikter om viktiga saker!! Visst de kan ju kanske inte styra ett husköp fullt ut men jag tycker ändå att vi ska lyssna på dom, hur små de än är. De har ju med åsikter.

Synd att jag inte kan bära/lyfta barnen denna veckan. Men gu va vi ska mysa ändå!! Vi ska hitta på lite saker med de i veckan. Å nån dag ska de få vara på dagis. Det kommer bli en bra vecka, det gäller att tänka positivt :-)

2 kommentarer:

  1. Oj! Det om din förlossning visste jag inte om. Berätta!

    Sen fattade jag inte vad du opererades för nu heller...

    SvaraRadera
  2. Förlossningen står det om i februari. Där är hela berättelsen :-) Bara att gå tillbaka och läsa haha. Gossen fyller 25 feb så det är väl under det datumet eller ett närliggande.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥