onsdag 1 september 2010

BYTA ARBETSGIVARE?

Max sover sen 2 Timmar tillbaka, Thea har precis lagt sig. Hon SKULLE sovit tidigare men så pratade jag med en jobbarkompis och det tog tid :-) Det är den nya killen som börjat. Han och hans fru håller på och starta upp någon personalgrej på ett assistansföretag. Precis som det jag är på. Men.... det verkar ärligt talat aningens bättre!! Både med avtal, löner och allt annat. Så jag funderar stort på att byta!! Ska se om jag får hela gruppen med mig eller det blir bara jag!? Jag tror på det första!!

Joppe kommer snart tillbaka och då blir det nog ett bad. Jag känner mig ganska slut i kroppen. Men en klump har ju lättat iaf och det är att jag har portionerat ut mina jobbdagar när jag snart kommer vara borta från jobbet igen. Ute i sista sekund...
Nervositeten har inte infunnit sig än men jag har ett par jävligt bra frågor som jag vill ha svar på. Å det får jag snart :-)

Min bil har dratt på sig böter idag. Undra om det är den första den fått så länge jag har haft den? Jag har aldrig fått en bot i hela mitt körkortslånga liv, (PEPPAR PEPPAR) vilken tur att det inte va jag som fick den idag ;-)

Det är så skönt, jag sitter i köket. Hela huset är kolsvart. Det är bara gatlyset som strålar in. Alldeles tyst förutom den förbannade kylen eller frysen som låter. Andas andas ;-)

Det känns som om det kommer dröja innan jag bli fri från halsont och hosta :-( Det verkar segt det här!! Jag MÅSTE bli frisk till måndag, jag har 3 jobbpass nästa vecka. Å så ska jag och farmor köra till Värnamo en dag med. Det ska bli skoj!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥