måndag 20 september 2010

AMSTERDAM

Så där ja, nu har vi tagit en öl på hotellet, sen tog vi en med oss till rummet med. Så nu sitter jag här med en öl och datorn, redo igen :-)
Direkt när vi kom in till Amsterdam hoppade vi på en rundtursbåt.
Det var ju vatten ÖVERALLT!!
Båtchauffören gick runt och knipsade biljetter. Han frågade om språk, det va för guideningen, jag tyckte Joppe kunde sagt "Swedish please", då hade ju jag med förstått ;-) Men han trodde inte chauffören kunde svenska.... Vi kom ut på havet. Där va en stor båtstation.
Hela Amsterdam va fullt av cykelparkeringar!! Cyklar överallt och ingen va den andra lik, och ingen av cyklarna ser ut som de där hemma.... Det fanns t o m cykelparkeringshus
En gigaaaaaantisk båt!! Den går runt till olika städer i Europa och så bor man i sin llilla hytt i båten.
Det är synd att det är så mulet här, korten i iphonen blir inte bra då. Mkt bättre kort i kameran!! Men de sparar jag till mitt eget album hahahaha.
Det liggger husbåtar längs HELA kanalen!1 2 500 st...
Jag hittade nåt som mamma vill ha!! Lite svårt att frakta hem bara....
En trampbåt :-)
T o m DHL har en egen båt här!!

Sen blev det en tur i stan. Men fy fan va där luktar illa!! All jävla hasch stinker ju satan!!

Jag hittade ett par stövlar :-) Vet inte hur många jag kollade på och provade innan jag hittade de här. De visas imorn!!

Sen gick musten ur mig, vi åkte tillbaka till Haarlem. Satte oss på en restaurang och käkade, det bidde lax förmin del :-) Sen såg jag mina tomtar igen men affären va stängd då med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥