lördag 19 juni 2010

Take it easy

Jävla skit, hade gjort ett långt inlägg som försvann...

Middagen håller på att fixas av kocken. Jag har satt mig ute i solen, hittade nåt gott i kylen


Katterna är ute i skogen och leker. Ibland kommer de inom och kelar lite eller leker med nån fluga. Det gäller att ha grinden öppen för klumpiga Sambo fastnar ju med magen på halva grinden annars...

Igår undrade brodern varför Joppe hade sin lägenhet kvar överhuvudtaget. Å det kan man ju undra... Men senare på kvällen sa Joppe (efter nåra groggar) att han hade faktiskt funderat på att flytta in. ( har inte jag nåt att säga till om....;-) ) Men det hänger ju på om han får behålla garaget eller inte. Det hyrs ju av samma ägare som till hans lägenhet. Jag kan ju inte ha 3 bilar, en motorcykel och massa möbler i min carport... Vi var ju i hans lägenhet varannan vecka innan, men nu vill jag inte sitta där uppe när jag kan ligga ute på min gräsmatta!! Så nu är vi i hans lägenhet 1g var och varannan vecka och plockar in posten (tur det står "ingen reklam" annars hade det svämmat över!!)
Men iallafall det är ju ett varmförråd vi behöver för det enda som går in här, av hans saker, är ju sängen och byråar. Resten får vi spara. Men det ska undersökas i veckan om han kan flytta eller inte. Vi kan betala det dubbla för garaget om det är så, bara han får ha det kvar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥