torsdag 9 november 2017

NU TAR VI HELG!

Sådär! Nu har vi helg jag och barnen😊
När jag kom hem imorse efter att ha lämnat Tuva så såg jag att altandörren stod på glänt fast handtaget var nere och låset var låst så jag blev lite fundersam. Frågade mannen om han hjälpt Tuva att släppa ut katterna imorse men det hade han inte.... Där blev jag lite skraj och hade ena hunden med mig var jag än gick haha.

Städade av här hemma och kollade en sväng på paddan när jag ammade. Jag såg ett avsnitt av Bonde söker Fru när jag låg på BB och sen dess har jag ju kollat på paddan dagen efter det har visats på Tv:n.... Jag har inte sett det på mååånga år men nu får jag allt kolla klart denna säsong😂
Hämtade 2 paket som jag beställt till farsdag men vi fick ju byta kartong/påse som de kom i så Tuva fick hjälpa till att slå in de i julpapper. Nu ska hon bara klara att inte tala om vad som finns i paketen med😉
Nu är det ju massa julreklam precis överallt och idag kom denna kyrkan upp. Jag ska beställa en kyrka i år om jag inte hittar någon fin i affären. Jag tycker det är så fint och vi hade en när vi var små och jag har tänkt på den länge så nu ska jag fasen ha en haha.

Nu blir det italiensk kyckling här hemma😊 Det har ju alltid varit mannen som lagat mat så han sa igår att han blir riktigt bortskämd nu och att han gärna vill laga mat snart. Jag får ju passa på när jag kan! Vem vet, en vacker dag kanske lillebror inte alls vill sova så mycket eller ligga i babynestet utan kanske skrika i flera timmar och bara bli buren. Den dagen kommer nog och då ska han få laga mat igen haha.

4 kommentarer:

  1. Gillar också kyrkor men har ni inga loppisar där du bor? ofta finns där den äldre sorten som du gillar skrev du tidigare. Jag gillar julkrubban och så fina figurerna är hittade en på Erikshjälpen idag har den framme det är ändå snart dags. Gick ju bra med julpapper finns också så många fina med tomtar och annat på. Känns som alla samlar på nåt, min svärmor som inte finns mer sparade på julpaper och satte det i plastfickor i pärmar de är i min ägo nu.
    Må så gott från Österlen/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har ju nån second hand iallafall men det är flera år sen jag va där. Kanske får gå dit och se om jag hittar en äldre kyrka för det är ju en sån jag vill ha :-)

      Radera
  2. Absolut gå och kolla, secondhand brukar ha om de finns prylar så det inte är endast kläder. Fråga och be dom sätta undan annars. Är det en sån som du vet man drar upp så spelar den? Så sätter man småtomtar runt om det kan Tuva göra fint hon som älskar jultomtar.
    Trevlig helg från Österlen/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det ska vara en sån man drar upp så spelar den. En sån man kommer få frispel av till sist när barnen inte kan låta bli den haha

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥