söndag 19 november 2017

JUL I VÅRT HUS

Igår kom lite julbelysning fram, jag gick här och pulade och tog fram stjärnor och ljusstakar. Blev irriterad över dvdn som stått i fönstret sen vi slog ut väggen för när vi gjorde det så fick inte tv-bänken plats så det har varit ett provisoriskt bord. Jag kände mig lite låst för jag ville inte åka iväg med alla barn och jag tycker Lillebror är för liten för att hänga på IKEA. Så när mannen kom hem så mötte jag upp kusinen på IKEA för jag behövde komma ut lite. Jag skulle ha en tv-bänk! Det blev en tv-bänk😉 Så nu har filmer och dvd flyttat in och jag håller på att rensa i de andra skåpen i tv-rummet så snart kan vi nog kasta ut ett och få lite bättre plats. Svärfar gjorde ju köksbordet och det är ganska stort så det är lite trångt i den änden.
 Kolla så mysigt sovrum set fanns på Ikea, snyggt med belysning i träbalkar😊
 Jag köpte en rumsgran som jag ska sätta en ljusslinga i.
Idag är det städ-tvätt-och-fix-dag här. Sen va jag sugen på att kolla när postkodlotteriet delar ut sina miljoner i byn i eftermiddag😊
Jag köpte förresten en sån där belysning som lyser bland annat snöflingor på huset, alldeles suddig bild men det gick inte fota i mörker och när de rörde sig.... Jag fixade den sen så det är supermysigt och på gavlen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥