måndag 20 november 2017

BÄSTA BELYSNINGEN!

Idag åkte jag och småttingarna ut och lämnade bultarna till värkstan, de som saknades till min bil när jag bytte till vinterdäck. Sen svängde vi inom på pappas jobb och hälsade på en stund. De hade hängt upp nya lampor som de hade fått in, superfina, det va då jag fick syn på en speciell lampa som hade ljusslinga i sig!! När jag stått där och beundrat lampan så säger pappa att de säljer ljusslingor med. Jag spärrade upp ögonen och blev alldeles salig! Det fanns flera olika storlekar med timer och både batteri och sladd. Det ville jag ha! Jag köpte en 5m med mig hem.
 Jag testade den i mina större lyktor
 Till slut hamnade den i denna lyktan som står ute på trappan. Sladden går att ha både ute och inne.
Nu håller jag på och kollar överallt där jag kan tänkas behöva en slinga och vilka storlekar. Timer på såna här slingor måste va bästa uppfinningen! Jag är alldeles kär i sån här belysning och än så länge är jag uppe i 6st slingor som jag ska åka och köpa i veckan. Det kommer bli så fint och juligt sååå haha.

3 kommentarer:

  1. Vart hittar man ljus slingan? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har köpt den på Unison där pappa jobbar. De säljer lampor men jag kan fråga vilka butiker de säljer till så du kan köpa en ute?

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥