tisdag 3 oktober 2017

ÄR MED I SKOLAN OCH SEN BEORDRAD VILA

Vilken lugn och skön förmiddag jag har haft😊 När jag lämnat av på skolan och förskolan så gick jag in till Max och var med honom på 2 lektioner. Det är extra kul för jag har haft hans mentor lite grann när jag fick i skolan ute i Häradsbäck. Sen fick jag pausa med skolan för att åka till barnmorskan och där satt jag och kunde ta det väldigt lugnt så jag blev chockad när de tog blodtryck och det hade .... stigit ännu mer! Lämnade lite blodprover och ska tillbaks på torsdag igen. Jag har tid för ultraljud nästa vecka med.
Sen va jag inne och köpte med mig lunch men så blev jag bjuden på skolmaten av Theas mentor😉 För jag körde tillbaks till skolan och är med Thea på ett par lektioner innan de ska vaccineras. Men när jag kommer hem så har jag fått order om att jag måste vila!

4 kommentarer:

  1. Bäst att lyda lilla frun så trycket kan hålla sig lite lugnt, men sen kan väl lillebror komma i alla fall. Tiden är väl snart inne.
    Skickar Österlensol till dig med en Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har mejlat min njurdoktor för att se vad han säger. Å imorn ska jag lägga mig så fort jag lämnat barn.

      Radera
  2. Glömde ju säga att det är knappt en månad kvar så han är redo ;-)

    SvaraRadera
  3. Absolut det går bra, som jag sagt vår son kom tre veckor för tidigt och det gick bra. Tror inte du behöver oroa dig så mycket för naturen är vis, ökar ditt tryck tror ju jag det sätter i gång av sig själv.Det är väl underbart med en ny liten familjemedlem, det är det som är livet. Lycka till. Kram/MH Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥