fredag 19 september 2014

SNART KOMMER VÄRMEN ;-)

Trött som jag vet inte vad flög jag upp ur sängen imorse. Jag hade ställt klockan på 8 för vid 9 skulle våra grejer komma. Men jag hörde lastbilen redan innan 8. Han lastade av våra grejer så nu är kvällarna räddade! De ska ner i källan idag men sen kan inte Linus påbörja det förrens söndag om inte våra kära gäster är villiga att hugga in imorn haha☺ Men vi kommer ha varm go värme i vinter!
Igår va jag och kusin på Ikea en sväng. Det blev en ny ram till bröllopskortet, en större så det ser lite mer ut på den stora väggen. Ett par fönsteramplar till toa, kan ju inte ha gardiner där... Ett fårskinn till bebisens fotölj, förvaringsgrejer till Thea och Max mm.

Sen målade jag äntligen klart en hylla och skötbordet fick sig med en omgång färg. Idag ska jag göra klart där inne. Så ska tavlan med komma upp.

Igår kom vår lilla enhornade äppeltjuv igen. Han är ju så söt. Jag ska skaka ner lite fler äppel till honom. Inte ska han behöva gå utan☺ Men jag skulle allt vilja se en stor ståtlig älg stå där ute och äta äppel från de högre grenarna med!!
Å så fick jag rosor♥♥♥ Undra om det va efter föreläsningen från barnmorskan som nämnde att man kunde komma hem med blommor lite då och då haha. Men jag älskar färgen!!

Nehe, nu ska jag städa klart nere, uppe togs igår. Imorn kommer ju det Gamla gänget från förr, vi umgicks när jag va uppe hos farmor på somrarna och loven. Å ikväll ska vi till vänner på middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥