tisdag 23 september 2014

DET BÖRJAR DRA IHOP SIG♥

Sitter här och väntar på ett samtal, då kan jag fördriva lite tid med att skriva☺ Igår satt jag och försökte få till "f"et på kameran, så det blir suddig bakgrund, hopplöst.... Jag fick iallafall inte det att funka... Det ska gå att ställa ner det till 1,8 eller så men mitt vill bara stanna på 5,6. Någon som vet hur jag ska göra?
Diesel fick vara motiv när hon låg i fönstret och helst ville sova♥ Det ska ju gå att få henne ännu suddigare;-)
Igår hade jag en tid hos barnmorskan, allt såg bra ut tills hon kom till blodtrycket, det togs om 5 ggr men ville inte ge sig. Förra gången sa jag ändå att jag aldrig haft så lågt som då, tvåsiffrigt både över och under, men det hann ändra sig till denna gången... Så jag ska dit imorn igen. Men så har jag lite ont i nedre delen av magen, konstant, så hon skickade in mig till Växjö direkt när jag varit hos henne. Där togs det massa prover och kördes ctg, men det såg bra ut. Förutom blodtrycket då men de tyckte ändå det låg inom gränsen.
Nu börjar det närma sig! Inte långt kvar.... 3 veckor sen ska bebisen förhoppningsvis vara ute♥ Det gäller ju att vara förberedd varje dag, igår sa de att ingen vet ju om det startar om två timmar, två dagar eller två veckor. Så jag försöker tänka ett steg före. Å snaaaart kommer jag se mina fötter igen haha. Nu blir det duschen iallafall och sen ska jag krypa ner i soffan och kolla en repris. Å försöka sooooova! Det behövs! Å så måste jag boka klipptid till mig och barnen, det ska vi hinna med innan☺ Helst alla 4!!

Oh no, undra hur hunden kommer se ut, han kom och drog huvudet i hårborttagningskrämen.... Snyggt ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥