måndag 16 december 2013

16 DECEMBER 2013

Så mysigt, vaknade lagom till julkalendern började, hann fixa kaffe innan och tända ljusen och brasan, sen bara krypa ner under filten.
 

Igår skickade Linus sms när jag va på jobbet Jag har en överraskning till dig. Då hade polisgrannen kommit inom och hört hur vi trivs och vips va Linus med honom i bilen och fick en julgran av han☺ Så snällt!! (Annars skulle vi ut och huggt en som vi fick av pappa och hans sambos vänner.) Så ikväll ska Linus och barnen ta in granen och klä den innan jag kommer hem.
Jag ska hoppa in extra idag och ha stängningen och nu innan jul är det öppet till kl 19. Enda lilla tråkiga är att barnen kommer hem idag och jag kommer hem lagom tills de ska lägga sig ungefär... Men idag tar jag läsningen för båda barnen i soffan så vi hinner prata och gosa innan de ska sova♥ Åh vad jag saknar dom!!!! Denna veckan är jag ledig imorn men skulle vara beredd att hoppa in, på onsdag är det julfrukost och sen jobbar jag tills måndag. På kvällarna blir det att städa och fixa bak inför jul. Från och med i år blir det EN jul med barnen, jag har tröttnat på att fara rundor. Vi stannar hemma, det är så vi är uppväxta och det vill jag föra över till barnen. Julen ska vara lugn. Inte ska de behöva fira jul i 4 dagar som det varit innan.

Nu har jag ett par timmar innan jag ska bege mig, ska slå in lite julklappar och sen ska jag köpa Max sista klapp för i år. Sen ska de få ligga under granen och vänta, hoppas bara hundarna kan låta bli dom☺

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥