lördag 19 oktober 2013

IDAG BLIR DET GYMMET!

Morn morn!! Gjorde Linus sällskap när han skulle iväg och jaga så nu är kaffet intaget, frukosten nere och nu väntar jag bara på att Malin ska vakna så vi kan bege oss till gymmet☺ Idag blev det kaffe, 2 kokta ägg och havregrynsgröt. Jag har en Celsius jag ska ta när jag cyklar. Måste ladda kroppen så den orkar med vad jag hade tänkt! Jag ska cykla in till gymmet, köra så jag inte ska kunna röra mig imorn, fokus på mage och rumpa, cykla hem. Antingen är jag helt död och få lägga mig och läsa eller har jag massa energi så jag kan måla klart Max rum☺ Igår va Loshultarna här och vi spacklade klart hans rum så idag är det bara att måla. Färg och det är fixat så det kommer gå snabbt bara jag öppnar burkarna!
Jag har ett smakprov på detta proteinpulver, lät inte så gott men jag ska testa iallafall. Sitter och kollar på Fitnessgurus hemsida efter proteinpulver men det är ju en hel djungel.... Är det någon som har något tips på protein? Det ska ju gärna smaka gott...

2 kommentarer:

  1. Hej Lotte!
    Jag använder mig av Whey FX från Gymvaruhuset. Deras choklad och vanilj är sjukt goda! Kan även rekommendera banan-choklad :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack så hemskt mycket!! Jag ska klicka hem deras choklad på en gång då☺

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥