tisdag 29 oktober 2013

SIMONE, BEBIS OCH BONDGÅRD

Hej hopp! Träningen klar här, det blev intervaller på bandet så nu är jag snart redo för jobb☺
Det va lite kul igår att se på både facebook och instagram om alla som va strömlösa, t o m inne i byn, men inte vi inte! Jag säger ju det man ska bo på landet☺ Det blåste ju mycket om inte annat, staketet gick av så det blir nog till att ta bort men det gör inget!

I söndags kom Max helt appropå och kastade ur sig; Mamma och Linus nu är det perfekt tid att göra barn! EEEEEEEEEEEEEEEhhhhh varför det????? Jo för nu bor vi ju på landet! Sen gick han... Jaha, där stod vi som fågelholkar... En morgon kom han in i sovrummet så sa han kan ni göra en lillebror eller lillasyster nu så går vi upp och leker så länge. Ungar haha!!

Nu har Linus fått för sig att han vill ha hönor, det har han i och för sig sagt ett tag, men nu får vi börja bygga hus till dom då. Å jag vill ju ha ett par får som äter upp gräset bak mot skogen :-) En "nästan riktig" bondgård❤️ Eller om någon ville sätta hit sin häst och äta lite? Men vi vill inte ha någon egen! Å så pratade vi om någon riktig rådjurshund. Vi älskar och vi trivs på landet! Kommer aldrig vilja åka hemifrån... Det är bara Diesel som har varit borta ett par dagar men det har andra orsaker. Hon höll ju på att bli uppäten men klarade sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥