måndag 23 september 2013

23 SEPTEMBER 2013 = HUSÄGARE




 
Detta är dagen som kommer sätta sig i minnet♥ Idag lämnar vi lägenheten, bostadsrätten, i Norregård och flyttar ut på landet☺ Ett stort gammalt stenhus byggt 1860. Det har varit en stor gård med djur och grejer men nu är det uppdelat men vi har en tomt på 8000 kvadrat så vi ska ju inte klaga haha.

 

Vi va ute i huset igår med pappa, hans sambo och Linus föräldrar. Sen va det några kompisar som kom förbi och kikade med. Jag satte upp gardiner i vårt sovrum. Så vårt fönster är klart♥ Ikväll kommer brorsan och hans familj och hjälper oss att bära. Det ska fixas och donas och det kommer bli sååå bra!! Många framtidsplaner men vi tar det pö om pö, nu ska vi riktigt bo in oss innan vi börjar med större grejer. Barnens rum är det första vi ska göra vid. Men de ska få vara med och bestämma, nu ska de trivas! Det är inga små rum de kommer få heller...
Men allt gick väldigt fort och smidigt. Det är ju inte längesen vi kollade på huset och jag la ut lägenheten till salu, tjoff tjoff sa det verkligen och på 1 vecka va allt klart. Inga 3 månaders uppsägningstid här inte och det är superskönt! Tror allt hänt under 3 veckor nu.
Vi fixade och donade och packade och hade os igårkväll så sen beställde vi mat. Det blev inte en 3e pizza under veckan, så jag tog kebabtallrik....
 
Nu ska jag ta och käka frukost, jag har fått plocka ut det jag kan tänkas behöva under dagen, sen måste jag hitta kläder för jag ska på möte innan lunch. Sen hem och fixa lite till, sen banken och fixa klart allt, hämta barnen och börja flytta!!!!

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥