lördag 2 februari 2013

HEJDÅ FJÄLLEN

Nu är vi påväg hem från fjällen för den här gången. Känns både skönt och lite sorgligt. Det är ju alltid skönt att sova i sin egen säng och vara hemma hos djuren. Men sorgligt att det inte blev mer skidåkning för min del men jag är sååå glad att det va jag som blev sjuk och inte något av barnen!!! Sällskapet är ju kanon, vi har haft kul ihop och jag hoppas vi semestrar fler gånger ihop :-) Det va ju inte första gången vi gjorde det heller.
Barnen har haft riktigt roligt och de är såååå duktiga! Max tar ankarliften upp själv och svischar ner för en röd backe utan problem. Tobbe frågade honom om han åkt ankarliften förut, jadå det hade han ju gjort! Sen när de va halvvägs upp sa Max "Tobbe jag har aldrig åkt ankarlift förut" men det gick hur bra som helst. Det är en modig liten kille jag har. Han vill gärna åka och trixa i hoppbackarna och klarar det galant.
Thea åker med hur bra som helst och tar sig ner som ingenting men hon vill gärna ha sällskap. De åker uppifrån toppen och jag är verkligen jättestolt över dom!!
Å Linus, det va första gången han stod på ett par skidor men jisses va fort han lärde sig! Han är med jätteduktig :-)

Här uppe har vi bott i underställ haha;















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥