fredag 22 februari 2013

DAGEN GICK I ETT NAFS

Denna dagen har med gått till att fixa och dona. Grejer till tippen, till Linus föräldrar, förråd mm, avfrostat frysen så snart är här tomt.
Ikväll ska vi på middag till Linus föräldrar och imorn fixar vi det sista här innan vi åker hem. Saknar mitt hem, mina djur och mina BARN!!

4 kommentarer:

  1. Hej! Vilken trevlig blogg du har! Jag hittade den när jag googlade på det där löpbandet från Team Sportia, funderar på att köpa ett sånt. Är du fortfarande nöjd med det? Är det något som du inte är nöjd med? Tack för trevlig läsning, fastnade lite i bloggen nu när jag skulle försöka hitta löpbandsinfo. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej :-) Jag har haft löpbandet i precis 1 år nu och jag är grymt nöjd!! Det används flera gånger i veckan. Det enda jag skulle vilja är att det kanske hade gått att få upp i 20km/h för detta är maxhastigheten 16km/h.
      Hoppas du hittar ett du blir nöjd med! Jag kan verkligen rekommendera detta :-)

      Radera
  2. Det låter bra:) Får fundera lite över det där med hastigheten, men jag tror inte jag brukar springa fortare än 16km/h ändå. Får prova i butiken.

    Är det inte 2 år du har haft det, om jag inte missat att du har bytt? Hoppas det är så, då kan man ju anta att det håller så länge:) Har du behövt serva det något? Tack så mycket för svaren:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppsan, ja det är tur andra har koll på en virrpanna som jag ;-) Jo det är två år jag har haft det haha. Jag har aldrig servat det, det följde med nåt medel att smörja bandet med men jag har bara gjort det ett par gånger och det är mkt kvar så det håller länge.
      Hastigheten är ju jättebra men vid väldiga intervaller hade 20 km/h varit bra. Fast jag vet inte OM jag klarat det ;-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥