måndag 14 januari 2013

LIVET FÖRÄNDRAS☺

Hör och häpna, jag sitter vid datan!! Det händer väldigt sällan! Men idag har jag fixat ett par saker och då va jag tvungen att öppna upp den. Å då kom jag in på mina gamla bilder.... kan inte låta bli och titta på barnen när de va mindre♥
 Max och Sambo. Så liiiten och lätt han va den lille kissen. Typ 7 kilo mindre än vad han väger idag...
Max och Thea har byggt koja under bordet☺
Max va ett riktigt litet nappbarn när han va liten!!Det va napp och snutte som stod högst i kurs.

Min lilla pluttsnutt
 
Jag har alltid sagt att jag aldrig ska gifta mig!! Neheminsann, aldrig att jag skulle stå där framme i kyrkan och att alla skulle titta på mig. Det fanns inte på kartan! Å dessa två barn skulle räcka, kaaaanske kanske att jag kunde tänka mig en sladdis efter Max. Men efter de här två blev det ju bekvämt att få sova och de leker själva. Ne, jag va nöjd och allt kändes bra. När alla runt omkring fått barn hälsar jag gärna på och gosar mycket med alla små bebisar. Men sååå smidigt att lämna tillbaks de när de blir gnälliga eller när det är kväll och dags att sova. Då tänkte jag - jag ska sova, men stackars dom som ska vakna några ggr/natt!
MEN VAD HÄNDE????
Jo, det sa krasch boom bang och Linus kom in och vände hela livet upp och ner för mig!! Bokstavligt talat! Va det möjligt att känna så här? Jag blev tokkär♥ Joho, nu ska jag gifta mig (dock inte imorn liksom) och det börjar rycka lite i livmodern igen.... Vad hände? Jag som bara flöt med och lät livet gå. Tänk att jag vill gifta mig ens, men tydligen så finns det äkta kärlek♥ Jag sa till Linus innan att jag tror inte på livslång kärlek, aldrig, vem orkar med en och samma människa i typ 30år? Han gav sig inte! Berättade flera gånger om sina föräldrar och jag gav mig tillslut! Jag kan ju inte direkt säga Varför träffade jag inte Linus för flera år sen? Det gjorde jag ju, men då va han på tok för ung haha, men nu.
♥♥♥JAG VET VEM JAG VILL LEVA RESTEN AV MITT LIV MED♥♥♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥