onsdag 2 maj 2012

UNDERBAR HELG

Vilken skön helg vi haft! Lediga och umgåtts med vänner och familj. Vi startade helgen på fredagen med vänner, vi va ett gäng här som åt tacos och hade det trevligt.
Barnen fixade med teater och tipsrunda för oss.
Vi fick besök av Darth Vader

I lördags hade vi utedag med hela området här. De flesta på gatan här samlades och hade städdag. Väldigt trevligt.

Max blev hämtad av R och de drog iväg med 4-hjulingen ett par timmar. Vääääldigt uppskattat av en överlycklig gosse♥

I söndags va det avslutning på simskolan. Äntligen är stora bassängen fixad så de kunde simma där i, jätteduktiga är dom nu☺ Thea kan simtagen och kommer framåt. Max är duktig på sina bentag! Efter simning och frukost packade vi bilen full och åkte ut till stugan. Där umgicks vi med Joppes föräldrar och hade det väldigt skönt. Barnen hittade kompisar (Theas kompis från förra året va där och de fann varann direkt) Max hittade lite större killar som han umgicks med i timmar☺ Vi åkte hem på måndagen och det va bara att börja förbereda Valborg. Vänner kom över och grillade och vi åkte och tittade på majbrasan. Barnen sov här en extranatt så igår var vi på Ko-släpp. Väldigt uppskattat!! Vi va nere hos Joppes kusiner så vi har ju varit där förr. Det va vi och måååånga fler☺
Sjääääälvklart va lille Klabbe också på Ko-släpp☺
Alla maskiner provades. Sist vi va där nere testade Max och Bonden alla deras maskiner och de startade alla. Men denna är favoriten! När vi andra (släkt och familjer) va inne och fikade så va Max ute med Drängen och körde traktor. Det blev som en släktträff idag, Joppes föräldrar, mostrar, kusiner mm var där. När vi kom hem va det dags för barnen att åka till sin pappa. Vi själva hoppade upp på motorcyklen och va ute i flera timmar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥