tisdag 14 februari 2012

ALLA ♥-DAG

Goddag på er, jag skickar ut en varm alla♥dagkram till var och en som är här inne och läser!! Hoppas ni får en lika bra dag som resterande 364 av året ;-)
Igår när jag hämtade Thea hade hon gjort det här lilla kuvertet till mig och Joppe :-)
Å skrivit inuti alldeles själv. Hon är för söt min lilla tjej ♥
Jag gav barnen en påse från HM, de hade önskat sig varsitt par mjukisbyxor, båda två, så de blev jätteglada imorse när de fick öppna påsen. Jag la fram den igår och sa att de får öppna när de vaknar. Förstår att det är mycket skönare med mjukisar under overallen.

Imorse när jag la mig och hade kopplat loss apparaten ut skärpet och lagt slangen och dosan till rätta så kom Thea in och skulle ge en godnattkram. Så sa jag till henne jag ser ju nästan ut som en sjukhuspatient med slang och grejer. Då tog hon upp slangen så sa hon Ja, du skulle bara haft den i näsan med. :-) Om ett par timmar ska jag till vårdcentralen och lämna tillbaks den.

Nu blir det en runda med hunden. Medicinen som jag fick av veterinären hjälper inte. Men jag har ju en sån sjuhelsikes tur som har en svägerska som kan allt och lite till om hundar!! Så kände hon nån som kollar i ögonen på hundar och ser fel på så vis. Men utan att behöva ta ner Klabbe till honom fick vi veta att bland småhundar är det vanligt med nervsjukdom eller vad det va. Å det kan göra att de har svårt att hålla tätt, så igår ringde jag och beställde ny medicin som ska komma imorn. Håller tummarna att det ska hjälpa den här gången. Igår va han ju öööööverlycklig när barnen kom, både bus och kel!! Å så badade han igen. Han börjar verkligen bo in sig här. Om han bara kunde låta katterna va ifred med... De är ju nyfikna på honom och bryr sig inte om hundar annars, men Klabbe är ju så ivrig och vill mer än gärna leka med dom eller behandla dom som om de vore kaniner. Jag vet inte, om en hund får tag på en kanin, rister de om dom så de dör då??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥