måndag 2 januari 2012

I VALET OCH KVALET

Jag funderar på om jag ska fortsätta blogga överhuvudtaget eller inte. Jag gör ju det för min egen skull och ha det som min dagbok för ni som känner mig, vet ju att jag minns inte ens vad jag åt till frukost... Jag vet att det finns nyfikna små råttor som bara är här inne just för att de är - nyfikna och sladdriga! Det roliga i det är ändå att de tar det på så hiiiimla blodigt allvar och fattar varken pik eller kan skämt eller fattar inte att de kanske ska ta sig en funderare. Men jag funderar på att låsa en del inlägg så bara de jag godkänner kan läsa. Snopet va? Samtidigt tycker jag ju att alla de som kikar in här ska få ta del av mitt liv, även de små gnagarna, men de behöver ju inte läsa allt ;-)

Å för de nyfikna - ni skulle ju bara veta i vilket skick jag fick barnen i. Hade jag sagt det så hade vissa av er äckelmagade spytt!

Det spelar ingen roll vart du är eller vem du är - det finns fullt av idioter, energitjuvar, skvallrande människor och annat löst folk runtomkring dig och tyvärr kommer du nog inte undan, men du kan ju alltid välja att ignorera de så gott det går. Det finns alltid människor som lever för att någon annan ska må dåligt. De som försöker styra över någon annan. Men det är ju de själva som mår sämst - de har bara inte fattat det själva. För runt andra hörnet, där står ju alla hääääärliga, underbara, peppande, stöttande, roliga och energigivande människorna och det är ju trots allt de - som betyder mest!!

I love My Family and My Friends!!

8 kommentarer:

  1. klart du ska fortsätta blogga,så man vet vad som händer så man inte missa nåt roligt.Det är ju som du skriver väldigt glömsk så man får väl bara reda på hälften om du slutar.
    Du har ju inte satt ut några namn så de som vill får ju ta åt sig men då förstår de ju att de gör nåt fel för varför tar man åt sig o gnäller annars.
    Du är en underbar vän o vi trivs jättemycket m dig.Ingen är helt perfekt men du gör det bästa av situationer o finns alltid till hands.
    TACK FÖR ATT DU FINNS

    SvaraRadera
  2. Det är mycket tråkigt att dessa "råttor" verkligen inte har ett intressantare liv själva utan verka ha det som veckans höjdpunkt att samla in info om andra så de sedan har nått att sladdra om. Vem är det som mår bra av det?? Knappast någon. Man läser väl någons blogg pga att man är intresserad i eget syfte att se vad ens släktingar eller vänner har för sig, jag skulle ju inte sitta och läsa någon annans direkt bara för att snoka! Allvarligt, har man verkligen inget annat för sig då?

    Jag hajade till när jag fick veta skicket på barnen när de kommit till dig, jag hade blivit totalt vansinnig om det varit mina!! Usch stackars barn!!

    Jag hoppas du kommer fortsätta blogga i fortsättningen för vi är flera som vill dig väl än tvärt om!!!
    Massa Kramar!!!!

    SvaraRadera
  3. Hemskt att det är så! Ännu hemskare att det finns föräldrar som inte tar sitt ansvar utan alltid skyfflar över det på den andra föräldern att ta hand om "byken" åt dem när det är dags för veckobyte! Barnens väl och ve MÅSTE ALLTID komma i första hand!!!!! Om det är så svårt att ta ansvar, varför inte lämna över vårdnaden till den som TAR ansvar! Man undrar ju är det bara för att slippa betala underhåll eller???? Det gamla talesättet: "Mycket vill ha mer" verkar ju stämma bra här. Tur att du är rik på barnens kärlek och inte på pengar!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. Jag kan inget annat än hålla med de föregående skribenterna!
    Jag erkänner JAG är nyfiken på hur din vardag, oss bloggare emellan, alltid roligt att läsa om "varandra" hur vi bollar med vår vardag, innehållande jobb, barn, träning, vänner mm! Vi bloggare måste hålla ihop ;-) ha ha ha. Men JAG ska också erkänna att jag har också funderat över min blogg "situation"- fortsätta eller icke fortsätta. Men då har jag tagit en paus, och det har känt rätt så bra faktiskt! Vi är alla välförtjänta en paus! Jag läser dig, jag skriver inte alltid en kommentar, men jag "finns där"! ;-)
    Jag funderade faktiskt på en "paus" för bara någon vecka sen... men sen dimper det ner en kommentar som gör en så glad...
    ha det gott och god fortsättning på det nya året Lotte! Glöm inte att du har lovat mig en blogg-date ;-)! Ha ha, så då måste du fortsätta blogga ha ha ha! Ha de!
    Cheers

    SvaraRadera
  5. hoppas ni inte också får influensan =(
    Krya på er

    SvaraRadera
  6. Tack allihop, va gulliga ni är!!
    Mmm, Michan vi lär väl märka det imorn om inte annat... Kaka på kaka blir det isf.

    SvaraRadera
  7. Håller med föregående, tråkigt att det ska finnas sådana människor. Jag är otroligt glad och stolt över att ha dig som vän! Och jag tycker att du absolut ska fortsätta att blogga :-)
    Kram vännen

    SvaraRadera
  8. Tycker det är jättekul att läsa ngn jag "kände" som barn och strunt i vad andra tycker och tänker om dina åsikter. Själv har jag ingen att skvallra för som känner dig så här ifrån kommer inget :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥