torsdag 15 december 2011

NÅN SOM HAR ETT BRA TIPS TILL PLUTMAGEN??

Sitter nere i lobbyn och surfar lite på iphonen. Jag ska snart gå upp och lägga mig. Klockan är bara 20 men jag är sjukt trött och va igår med vid den här tiden. Där hemma in Sweden sover ju alla förmodligen gott nu ;-)

Jag va rastlös innan så jag bytte om jag körde 40 min crosstrainer igen. Jag smällde ju i mig halva chipspåsen och fick väl en sockerkick eller nåt... Är det nån som har några bra tips på hur plutmagen försvinner?? Efter Thea försvann det direkt. Med Max försvann det nog rätt fort ändå, det är bara det att det kom tillbaka igen :-( Men hallå, jag springer jag flera mil i veckan och blir inte av med fanskapet!! Hjälp mig om någon sitter inne med ett jäkligt bra tips. Å såååå mkt chips och skit äter jag faktiskt inte. Inte varje dag iallafall... Jag har hållt uppe med det med men det hjälper ändå inte.

Tänk, imorn är sista dagen här i Philadelphia... På fredagsmorgonen får jag nog följa med till kontoret för efter lunch åker vi till New York :-) Usch det betyder att vi måste packa imornkväll, blää. Det är då jag får se hur mkt som ska tryckas ner som handbagage sen. I NY blir det ingen shopping, då är det bara sightseeing som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥